Nyt on taas päivitettävä meidän tekemisiä pitkästä aikaa. Meillä oli Siirin kanssa muutaman viikon treenitauko sairasteluiden ja matkan takia. Nyt on sitten Luxor nähty ja aika aloittaa taas puurtaminen.

Tiistaina oltiin tokoilemassa ja nyt keksityttiin seuraamiseen ja uutena asiana täyskäännös ja mehän tehdään se saksalaisenaversiona. Siirin seuraamiseen olen kyllä todella tyytyväinen, se seuraa tiiviisti ja pitää kontaktia. Hirveä puhkuminen oli koko treenin ajan, oli sen verran kierroksia akalla. Otettiin sitten vielä lopuksi liikkeestä maahan ja liikkeestä istu seuraamisen yhteydessä ja Siiri oli ensin aivan kysymysmerkkinä, mutta aivan innoissaan. Sitten lopuksi otettiin luoksetuloa, ekaa kertaa treeneissä uudella komentosanalla. Meni kyllä hyvin, vielä kun saadaan asento suoraksi ja tiiviiksi. Treenin jälkeen mentiin saunaan ja sen jälkeen Siiri olikin aivan poikki.

Lauantaina onkin sitten ensimmäiset treenit Hyvinkäällä ja sen jälkeen mennään uimaan, paljon muuta ohjelmaa Siiri ei varmaan lauantaille tarvitsekaan. Ensi viikolla olisi tiistaina tarkoitus pitää omat treenit ja perjantaina avustaa rotikkanarttua ohittamisessa meidän tyttöjen kanssa, saadaan siitä itsekin hyvää harjoitusta.