Eilen lenkillä treenattiin istumisen pysymistä, kerrankin kun maa oli kuiva. Ongelma on selkeästi märän ja kylmän maan kanssa, sisällä kun ei ole lainkaan ongelmia tuon istumisen kanssa. No, nyt kuitenkin saatiin monta onnistunutta toistoa joten eiköhän se siitä, hieman samanlaisia ongelmiahan meillä oli aikoinaan maahanmenon kanssa.

Muita treenejä tehtiinkin sitten sisällä lämpimässä, sivulle meni hyvin, vauhti oli taas löytynyt ja koira innoissaan, otettiin myös kääntymisiä ja ne meni aika hyvin. Ohjasin Siiriä niissä kädellä jotta se tajuaisi idean ja siitä oli selvästi apua. Sitten otettiin myös istumista sisällä ja se meni hyvin. Pitkästä aikaa treenattiin myös eteentuloa ja siinä kääntymistä, välillä täytyy korjausaskeleella saada asento suoraksi mutta liike on Siiristä mukava joten eiköhän sekin rupea kohta toimimaan.

Vatsakin rupeaa pikkuhiljaa rauhoittumaan, annoin kuitenkin vielä tänään antepsinia ja ostin eilen AB-piimää. Ruokahalu on kuitenkin neidillä tallella vaikka antepsinin ansiosta taisi Siirin mielestä ruuassa olla hieman outo sivumaku.